O nas

Spletna trgovina MAMSI.si

UstanoviteljI
Najlepše so iskrice v otroških očeh!
Mario, Sanja in majhna pikica
Ustanovitelji
Naša zgodba
Za vsako uspešno žensko stojijo majhni ljudje, ki kričijo: "Mamica!"

Sva Sanja in Mario. Sva ponosna starša male, nagajive punčke in dveh čudovitih posvojenih kužkov. Zelo rada imava najin dom in vse, kar sva si ustvarila. Že od nekdaj sva se trudila živeti na čim bolj naraven, okolju prijazen način, zato sva vedno izbirala ekološke, naravi prijazne in trajnostne izdelke. Ko sva dobila hčerko (no, in tudi veliko prej 😊), sva iskala izdelke, ki bi čim bolj ustrezali najinemu načinu življenja. Ker sva se dokopala do res čudovitih in kvalitetnih, okolju prijaznih in varnih izdelkov, sva se odločila odpreti majhen otroški butik in te čudovite izdelke ponuditi tudi drugim staršem, babicam, dedkom in prijateljem, ki želijo nekaj posebnega za svoje malčke.

Velik del najinih izdelkov je iz ekološkega silikona (vse za hranjenje, grizala, igrače), ki ne vsebuje BPA, BPS, PVC, ftalatov in svinca, ponujava pa tudi izdelke iz ekološkega bambusa (vse za hranjenje). V najinem butiku najdete tudi čudovite igrače in dodatke za malčke v nežnem, skandinavskem stilu in umirjenih barvah, s katerimi boste razveselili vsakega malčka in polepšali vsako sobico.

Vsi izdelki so varni in primerni tudi kot darilo ob rojstvu. V ta namen tudi skrbno pripraviva personaliziran paketek, ki bo razveselil majhno srečo, ki je pravkar pokukala na svet.

Vabljeni k ogledu spletne trgovinice in veliko veselja ob ogledu vam želiva!

Sanja in Mario

Vse izdelke iz spletne trgovine Mamsi.si sem preizkusila, ter mamici in atiju na poličke dovolila le najboljše.”

– Mala nagajivka

Skrbno izbrano

Le najboljše za majhne sončke!

Primerno za darilo

Naši izdelki so primerni za darila ob rojstvu in ostale posebne priložnosti.

Podarjamo

Pogoste akcije, nagradne igre in darilca!

Sledi

Shopping Cart